2014 m. vasario 15 d.

Vidurnaktis Paryžiuje

Midnight in Paris (2011)

 
Adriana: I can never decide whether Paris is more beautiful by day or by night.
Gil: No, you can't, you couldn't pick one. I mean I can give you a checkmate argument for each side. You know, I sometimes think, how is anyone ever gonna come up with a book, or a painting, or a symphony, or a sculpture that can compete with a great city. You can't. Because you look around and every street, every boulevard, is its own special art form and when you think that in the cold, violent, meaningless universe that Paris exists, these lights, I mean come on, there's nothing happening on Jupiter or Neptune, but from way out in space you can see these lights, the cafés, people drinking and singing. For all we know, Paris is the hottest spot in the universe. 
8/10.

2014 m. vasario 10 d.

Karolina

Carolina (I) (2003)
Romantiška, juokinga, seniai matyta Julia Stiles, bet vėlgi. Turbūt greitai pamiršiu, o antrą kartą nežiūrėčiau.
4/10.

2014 m. vasario 9 d.

Tik draugai

Just Friends (2005)
Net nežinau, ką pasakyti apie šitą filmą. Buvo juokingų vietų, buvo romantikos, bet šiaip filmas labai lėkštas, labai nuspėjamas, ir jo daugiau nežiūrėčiau.
3/10.

2014 m. vasario 5 d.

Po vienu stogu

Life as We Know It (2010)
Romantinė komedija atsipalaidavimui, kai norisi tik atsipūsti ir apie nieką negalvoti. Žiūrėti iš tiesų smagu, tik ar po kiek laiko atsiminsiu, apie ką buvo filmas?..
7/10.

2014 m. vasario 1 d.

Amelija iš Monmartro

Amelia from Monmartre
Pagaliau pažiūrėjau iki galo. Turbūt nieko nenustebinsiu pasakydama, kad filmas - puikus ir žavingas! Tad kas nematė, žiūrim čia.
10/10.