2010 m. balandžio 25 d.

Be abejo, turbūt

Definately, Maybe
Graži istorija, originali savo idėja. Patiko pabaiga, nes vyrukas galiausiai liko su ta, kuri ir man patiko labiausiai. O ir vaikas patenkintas.
8/10.

2010 m. balandžio 24 d.

Sklinda gandai

Rumor has it
Gan nuobodoka buvo, nors pati filmo mintis gal ir nebloga. Ir Aniston man nepatinka, huh. Tačiau pabaiga tokia labai miela ir graži :).
5/10.

Miego mokslas

The Science Of Sleep
Mmm, miegas. Mmm, sapnai. Ir taip dažnai norisi, kad sapnai taptų realybe. Arba atvirkščiai, baisu. Pats filmas patiko, daug asociacijų visokių sukelia, o ta aktorė - super.
8/10.

2010 m. balandžio 23 d.

Gal tai - meilė

A lot like love
Jau nebe pirmą kartą mačiau šį filmą, bet...pirmą kartą patiko labiau. Šiaip viskas gražu, miela, romantiška, linksma, bet...nuobodu?
7/10.

2010 m. balandžio 22 d.

Meilės šventė

Feast of love
Rimtas filmas, rimtas, bet geras. Daug tokių paprastų, lyg visiems puikiai žinomų, bet galbūt būtent dėl to ir dažnai pamirštamų gyvenimo tiesų aptaria.
Pravirkdė.
9/10.

2010 m. balandžio 18 d.

Šokoladas

Chocolat
Labai labai labai patiko. Toks paprastas, bet labai gražus, labai prasmingas filmas. Ir tie šokolado kiškučiai, antytės... Ir tas balionėlis statulai. Ir viskas labai labai.
O dar ir knyga yra! Noriu noriu.
9/10.

2010 m. balandžio 17 d.

Meilės įkaitai

Addicted to Love
Perskaičius aprašymą ir pažiūrėjus trailerį, maniau, jog filmas bus lėkštokas ir man nepatiks. Tačiau jis man patiko, nes buvo juokingas, o kartu ir rimtas bei pamokantis.
6/10.

2010 m. balandžio 16 d.

Džeinė Eir

Jane Eyre


Labai patiko. Jautri drama, laimei, su gera pabaiga. Kada nors norėčiau perskaityti ir knygą, tikriausiai joje rasčiau dar daugiau žavingų Džeinės Eir minčių, kurias taip norisi užsirašyti.
9/10.

Kartą Romoje

When in Rome
Smagi romantika, gražūs aktoriai, žavingas fontanas. Tik realybėje tokių meilę(?) nešančių fontanų nėra. O gal?..
7/10.

2010 m. balandžio 15 d.

Mylėk ir tikėk

Keeping the faith
Nu ir sudėtinga istorija :) Bet gerai, kad laiminga pabaiga. Daugiau apie šį filmą nelabai turiu, ką pasakyti. Po filmo efektas yra, bet štai jau praėjo beveik para ir jau jis man nieko išskirtinis nebeatrodo, nors istorija neįprasta, graži.
6/10.

Brangusis Džonai

Dear John


Dar vienas filmas pagal Nicholaso Sparkso bestselerį. Dar vienas filmas, įrašytas į mano romantinių filmų top. Be galo graži meilės istorija, be galo primenanti tam tikrus dalykus.
10/10.

2010 m. balandžio 10 d.

Barbė - salos princesė

Barbie as the Island Princess
Visai smagu prisiminti vaikystę, bet tuo pačiu ir liūdna, kad vaikystės filmas jau atrodo nuobodus, norisi jį prasukti, nesunkiai pastebiu nelogiškai nupieštas vietas...
3/10.

2010 m. balandžio 9 d.

Angelas

Angel (Real Life of Angel Deverell)
Nesuprantu, kodėl lietuviai vertėjai filmo pavadinimą išvertė „Angelas“. Pati Andžela angelas nebuvo - priešingai, įžūli, egoistė, pasipūtusi. O ir pats filmas ne apie angelus - tokio nė vieno filme neįžvelgiau. Kita vertus, filmas paliko įspūdį, o filmo pabaiga, nors ir ne tokia, kokios būčiau norėjusi, bet tokia, kokia turėjo būti - kaip tikrame gyvenime.
8/10.

Alisa Stebuklų šalyje

Alice in Wonderland

Daug kartų skaityta knyga ir štai pagaliau pažiūrėtas filmas, kuris, tiesa, ne visai atitinka minėtą knygą. Tačiau katiną ir Skrybėlių įsivaizdavau būtent tokius, o baltasis triušis ir vikšras irgi pateisino viltis. Karalienių skaitydama knygą įsidėmėjusi nebuvau, bet filme sužavėjo baltosios karalienės elegancija. Ir vaizdai filme nuostabūs, ir viskas tiesiog super.
10/10.

2010 m. balandžio 8 d.

Meilė su prieskoniais

Garam Masala
Netyčia atsisiųstas filmas, kuris truko 2:25h ir sukėlė prieštaringų emocijų. Vietomis buvo nuobodu, vietomis juokinga, vietomis jaučiau įtampą kartu su filmo personažais. Labiausiai man patiko tarno - Mambo personažas. Pats juokingiausias, pats geriausias.
5/10.

2010 m. balandžio 7 d.

Sensacija

Scoop
Toks neįprastas romantinis detektyvas su daug garsių veidų. Bet visai patiko, nors deja deja nustebinti filmo kūrėjams nepavyko - kas tikrasis Taro kortų žudikas buvo aišku pačioje filmo pradžioje. Ai, dar labai patiko senuko mirtis (kad ir kaip žiauriai tai beskambėtų) ir pats jo personažas. :)
7/10.

2010 m. balandžio 1 d.

Keliamieji metai

Leap Year
Nors pasitaikė labai prastos kokybės įrašas, pats filmas patiko. Žavi ta moters ir vyro trauka, tos visos nesąmonės, jiems nutinkančios. Šiaip visa filmo eiga lengvai nuspėjama, tik nežinau, pliusas čia ar minusas.
7/10.