2009 m. birželio 26 d.

Paryžius

Paris
Jie net neįsivaizduoja, kaip jiems pasisekė. Jie eina, kvėpuoja, bėga, ginčijasi, vėluoja. Jie net neįsivaizduoja, kaip jiems pasisekė. Tiesiog būti tokiais nerūpestingais Paryžiuje.
7/10.

2009 m. birželio 21 d.

Gyvenimas virš debesų

View from the Top
Mergina turėjo rinktis tarp svajonės ir mylimo vyro, bet galų gale viskas baigėsi gerai ir jiedu gyveno ilgai ir laimingai. Bet vistiek filmas turi kažką
tokio. Galų gale, visada smagu matyti, kaip kažkas įgyvendina savo svajonę.
4-5/10.


2009 m. birželio 20 d.

Kelias namo

The Road Home
Filmas puikus. Mano mėgiama aktorė, kultūra, gamta. Patiko balta-juoda/spalvota sumanymas. Patiko frazės, kurių filme mokomi maži vaikai. Ir net sunku patikėti, jog ne tik filme, bet ir iš tikrųjų žmonės tiek ar net daugiau padaro iš/dėl meilės.
9/10.

Staiga trisdešimties

13 Going On 30
Jau perskaičius anotaciją ir žvilgtelėjus į žanrą darosi aišku, kokia bus pabaiga. Ir vis dėlto aktoriai tokie gražūs ir filmas toks mielas, kad neatsibosta nė minutei. Maža to, galimybė pamatyt ateitį ir suspėt ištaisyti kai kurias klaidas atrodo tokia viliojanti.
..
8/10.

2009 m. birželio 19 d.

Ispangliška

Spanglish
Man patinka pabaigos, nepanašios į Pelenės ar Miegančiosios Gražuolės istorijų pabaigas. Patiko Deboros mama Evelina, patiko stebėti, kaip žmonės kapstosi, patekę į keblias situacijas.

8/10.

2009 m. birželio 17 d.

Princas ir aš 3: medaus mėnuo.

The Prince & Me: the Royal Honeymoon
Pelenė virto stipria, savimi pasitikinčia ir kerinčia moterimi. Jos žavesys įtikina visus, išgelbsti šalį. Bet jos šukuosena ją sendina, o princas apskritai baisuoklis. Bet man patiko Sorenas.
5/10.

2009 m. birželio 16 d.

Angelų miestas

City of Angels
Man patiko, kad pabaiga tokia. Man patinka liūdnos pabaigos, jos tikroviškesnės tokios. Norėdamas kažką gauti, turi kažką paaukoti. Tuo atžvilgiu, pabaiga ne liūdna. Tik kitokia.
8/10.
Ačiū visiems, žiūrėjusiems kartu. :)

2009 m. birželio 13 d.

Princas ir aš 2

The Prince & Me 2
Nė nežinau, kuri - pirma ar antra dalis man patiko labiau. Ana lyg pelenės istorija, ši - lyg melodrama, trunkanti 1:40val. Bet visai nieko šiaip, pasvajoti juk visada smagu.

4/10.

Rašau 4, nes nuotaikos nebėr.

Princas ir aš

The Prince & Me
Šiuolaikinė pelenės istorija, o tokios istorijos visada savotiškai žavi.
Labai patiko situacijos, kai princas mokėsi skalbti, pjaustyti mėsą, melžti karves ir t.t.
Patiko princo ale tarnas su savo kompiuteriniais žaidimais.
Žiūrėti su vaikinu arba didele ledų porcija.
5/10.

2009 m. birželio 10 d.

Namas prie ežero

The Lake House
Žiūrėjau antrąkart, žiūrėčiau ir trečią kartą. Įdomi storija, situacijos, poelgiai. Aktorė. Mėgstu šitą filmą beveik taip pat kaip "A walk to remember". O gal labiau.
10/10.

2009 m. birželio 6 d.

Patriotas

The Patriot
Sunku žiūrėt, kaip žmonės miršta, sudeginama bažnyčia. Ir dar sunkiau suprast, jog visa tai ar kažkas labai panašaus vyko iš tiesų. Kita vertus, filme yra ir gražių momentų - paprasti dalykai tampa ypač reikšmingais karo metu.
8/10.

2009 m. birželio 4 d.

Aeon Flux

Aeon Flux
Filmas populiariai paaiškinantis, kodėl negalima klonuoti žmonių. Filmas, kuriame daug veiksmo ir galimybė pažvelgti ateitin. Bet vis dėlto kažko filme trūksta - žiūrėti nebent neturint, ką veikti.
4/10.

2009 m. birželio 3 d.

Gundymo mokykla

School for seduction
Em, patiko. Juokinga labai, ypač kai filmą žiūri su vaikinu ir stebi jo reakcijas. Tai, kas mums, moterims, atrodo paprasta ir savaime suprantama, juos gali gerokai nustebinti ir sutrikdyti.
6/10.

Visi taškai ant i

Dot the I
Kai jau galvoji, kad viskas aišku ir pradeda pabost, išaiškėja kažkas tokio, kad... Nedaug aš tokių filmų mačius, o ir pabaiga labai efektinga - visiškai ne tokia, kokios žiūrėdama tikėjausi. Apskritai, čia viskas visada netikėta.
8/10.

2009 m. birželio 2 d.

Didvyris

Hero
Filmas su gražiąja Ziyi Zhang, bet jos vaidmuo čia nedidelis.
Patiko dialogai, pasirinkimai, spalvos, muzika, vanduo. Nepatiko, kad daug mušasi. Nors čia ir muštynės kitokios - judesiai plastiški, nelieka mėlynių.
8/10.

2009 m. birželio 1 d.

Auksinės gėlės prakeiksmas

Curse of the Golden Flower

Daug veiksmo, intrigų, muštynių, kraujo. Daug spalvų, tradicijų, muzikos, meilės. Įtampa ir efektinga pabaiga.
Ir man dar ta aktorė patinka.
8/10.